Jungheinrich start eigen batterijservice

Sinds kort onderhoudt, repareert en keurt Jungheinrich zelf accu’s. Een aparte onderhouds- of keuringsafspraak voor de accu is niet langer nodig. En dat scheelt kostbare tijd.

Voor onderhoud, reparatie en keuring van accu’s biedt Jungheinrich Nederland al meerdere jaren full-servicecontracten aan. De werkzaamheden aan de accu werden tot voor kort echter uitbesteed aan gespecialiseerde acculeveranciers.

Dankzij de start van een eigen batterijservice vallen ook deze werkzaamheden voortaan onder de Jungheinrich vlag. De klant heeft daarmee letterlijk één aanspreekpunt en is ervan verzekerd dat afstemmingsproblemen niet meer voorkomen. Met meer dan 140 opgeleide servicetechnici beschikt Jungheinrich in één klap over de grootste batterijservicedienst van Nederland.

Voordelen voor de klant
Alle monteurs volgden het afgelopen jaar met succes een intensief opleidingsprogramma. Zij zijn inmiddels gecertificeerd voor alle soorten onderhoud en periodieke BMWT-keuring van de accu’s. Ook zijn de Jungheinrich monteurs gecertificeerd om acculaders te keuren volgens de verplichte NEN 3140 richtlijnen.
De technici zijn zo in staat om hef- en magazijntrucks in één servicebeurt van A tot Z te keuren en onderhouden. De ‘one-stop-shop’ scheelt kostbare stilstand. Er hoeft immers geen aparte service of keuring van de accu plaats te vinden. Bovendien komen er minder externe personen op de werkvloer. En dat komt de veiligheid en overzichtelijkheid ten goede.

Energiestroom optimaliseren
De start van een eigen batterijservice past naadloos in de filosofie van Jungheinrich om meer en meer de volledige energiestroom te optimaliseren. Een goed functionerende accu en lader zijn essentieel voor de prestaties en het verbruik van de trucks. Daarom verkoopt Jungheinrich al vele jaren een eigen lijn acculaders en sinds enige jaren ook lithium accu’s. De nieuwe batterijservice is zowel voor klanten met een full-service overeenkomst, als voor gebruikers die een ‘losse’ keuring van trucks én accu’s wensen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.