Nieuwe reachtruck ETV C16/C20

nieuwe reachtruckZoekt u een truck die net zo makkelijk buiten een vrachtwagen lost als binnen genoegen neemt met een gangpad van slechts 2,83 meter, dan is de vernieuwde Jungheinrich ETV C16/C20 iets voor u. Deze reachtruck op volrubberbanden pakt lasten tot 2 ton op en zet ze weg tot een hoogte van 7.40 meter. Een ritje over klinkers, drempels of rails is daarbij geen probleem.

De alleskunner ETV C is onlangs vernieuwd. Net als de ETV reachtrucks op massieve banden biedt de C-serie hogere prestaties bij een gelijktijdig lager energieverbruik. Er zijn twee modellen: de C16 voor lasten tot 1,6 ton en de C20, die 2 ton kan heffen.

Dankzij hun slim gebouwde drievoudige mast is het restdraagvermogen onverminderd hoog en het zicht op de vorkpunten goed. Voor de C-serie is nu ook het glazen panoramadak leverbaar. Het speciale veiligheidsglas geeft een onbeperkt doorzicht naar boven. De Jungheinrich ETV C-serie heeft standaard Curve Control aan boord voor een veilige snelheid in bochten. Optioneel beschikbaar is de keuzeschakelaar voor het 180 of 360 graden stuursysteem.

Meer gemak en veiligheidETV_C16
Andere verbetering binnen de C-serie is de uitbreiding met assistentiesystemen die het werk vergemakkelijken. Zo biedt Position Control het gemak van hefhoogtevoorkeuze. Met de nieuwe SNAP-functie ingeschakeld, herkent de truck een handmatig gekozen hefhoogte en zorgt daarna zelf voor de exacte bijbehorende afzet- of opnamehoogte. Dankzij de ingebouwde weegfunctie weet de truck of de vork leeg of juist beladen is.

Een tweede aanvulling is Operation Control. Dit systeem waakt voor het gevaar van overbelasting. Hierbij herkent de ETV C het lastgewicht en stemt deze af met de hefhoogte. Als overbelasting dreigt, krijgt de chauffeur zowel optisch als akoestisch een veiligheidswaarschuwing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.